hidden hit counter Vikendice Fruska Gora Skip to main content

Vikendice Fruska Gora

Na 10 minuta. Prodaja vikend kuće Fruška Gora-Čortanovci Prodaje se vikend kuća na Fruškoj Gori-Čortano.


Vikendica Na Fruskoj Gori Među Borovima Prodato Youtube

Nekretnine FRUSKA GORA kliknite i sigurno pronađite.

Vikendice fruska gora. PRODAJA VIKENDICE SA LETNJIKOVCEM NA FRUŠKOJ GORI- Cena 45000 eura. Vikendica Kuća za odmor Irig Prodaja. Fruška gora manastir Velika Remeta ID1031.

86 000 EUR 03 jul 1137 SENDVIĆ PANELI ODLIČAN KVALITET ARGUS INŽENJERING. - nekretnine FRUSKA GORA - GoHome pretraživač za nekretnine - oglasi na Internetu. Kuća se nalazi u vikend naselju Banovac od glavnog puta udaljena 100 m a.

Besparica ili problemi sa porezom komšijama nedostatak vremena za održavanje placeva i voćnjaka sve to goni vlasnike da se. 15 avg 2112 Fruška gora Banstol 135 ari. 16 000 EUR 18 apr 1525 Kuka od 250m2 u Novi Sad.

Gostima je na raspolaganju hektar prirode odnosno ceo proplanak Fruške Gore koji je ograđen i obezbeđen tako da su mir odmor i privatnost zagarantovani. Kuća FRUSKA GORA 47000 8600 m2 cca 550 m2. WhatsApp Facebook Twitter Pinterest Linkedin Email Vikendica Fruška Gora-Manđelos.

Blizina šume voćnjaci i vinogradi čine oazu mira nadomak grada. Žao nam je ovaj oglas više nije aktivan. Najznačajnije mesto zauzimaju Fruškogorski manastiri koji predstavljaju stub duhovnosti.

Podsećamo na Fruškogorski put vina. Aktuelni oglasi za nekretnine. Fruška gora smeštaj 2021 - smeštaj sa bazenom vile kuće vikendice.

Fruška Gora Vikendica sa 70 ari placa. Idealno mesto za ljubitelje prirode i rekreacije. VIKENDICE ZA BUD-ZAŠTO Kako za par hiljada evra do mesta za odmor.

Ovaj raj na zemlji kod Novog Bečeja prodaje se za samo 4000 evra. Facebook Twitter Kopiraj link. 6 500 EUR 31 jan 1326 Vikendica na obali jezera Fruska gora.

Vikendica se nalazi na Fruškoj gori Banstol okružena je brojnim izletištima jezerima vidikovcima šumskim stazama. Apartmani Vikendice i brvnare Vikendica Kuća za odmor Prodaja Irig. Fruška Gora smeštaj Planinarenje po Vojvodini uživanje u pogledu na Dunav i degustacija najfinijih karlovačkih vina Putuj Sigurno vam nudi najbolja rešenja za smeštaj na Fruškoj Gori uz koji ćete doživeti ovu planinu na pravi način i stvoriti uspomene koje se ne zaboravljaju.

Vaš najbolji alat za pretragu nekretnina na webu. Pogledajte slike i video - zapise vikendica u našoj ponudi. Aktuelni oglasi za prodaju kuća i vikendica.

Vlasnik 11 nalazi se u blizini Vile Davidović i izvora Top. Svakodnevni život u Novom Sadu postaje sve stresniji. Vikendice su postale pravi hit na tržištu nekretnina u Srbiji od početka pandemije korona virusa a najviše ih je prodato na Fruškoj gori.

Pogledajte slične oglase klikom na link. 13 EUR 17 jun 1503 EKONOMIK KONTEJNERI PO SUPER CENI OD 2650 EURA. Zidana vikendica od 20 kvadrata skrivena u pravoj maloj zelenoj oazi kraj Tise.

Godinu skočile su skoro za pet puta. Žao nam je ovaj oglas više nije aktivan. Apartmani Vikendice i brvnare Vikendica Kuća za odmor Prodaja Irig.

Vikendica od 40m2 Fruška Gora. Više od 150000 kuća stanova zemljišta poslovnih prostora. Prodaja vikendice sa letnjikovcem-Fruska Gora.

Vikendica Kuća za odmor Irig. Vikendica u podnožju Fruške Gore mesto Ravni Gaj Opština Mandjelos nalazi se na 9ari placa vikendica je napravljena od čvrstog materijala ukupne kvadrature 45 kvadrata. Mnoge od njih koje su u dobrom stanju mogu se kupiti po cenama od 15000 do 20000 evra a blizina Beograda i Novog Sada kao i većih saobraćajnica nešto je što ih najviše preporučuje.

512 oglasa u grupi Vikendice. Aktuelni oglasi za prodaju kuća i vikendica. Prodaja vikendica Novi Sad Beograd Srbija Crna Gora lux vikendice sve na jednom mestu.

Prodaje se vikend kuća sa letnjikovcem i pomoćnom kućom u Ležimiru na Fruškoj Gori. Vikendice i brvnare Irig. Bežeći od svakodnevice Novosađani kupuju vikendice na obroncima Fruške gore.

Vikendica Kuća za odmor Irig Prodaja. Pronađite kuće u Beogradu lux kuće i vile sa dvorištem i bazenom kuće od vlasnika - Fruška Gora. Prati Dodato u Pratim.

Pronađite kuće u Beogradu lux kuće i vile sa dvorištem i bazenom kuće od vlasnika - Fruška Gora. Fruška gora je odličan izbor ako želite da provedete vikend ili nekoliko dana na odmoru a da ne morate da putujete satima. Nalazi se nadomak Novog Sada ali i još nekoliko gradova Vojvodine koji su na njenim obroncima i u dolinama.

Pogledajte slične oglase klikom na link. Pratim Izbačeno iz Pratim. Pročitajte recenzije gostiju i rezervišite vikendicu za svoje putovanje.

Oslonite se na Putuj Sigurno i rezervišite neki od omiljenih kutaka za smeštaj kao što su. Vikendica Fruska Gora. Kapacitet vikendice je 82 osoba.

Bilo je moguće da se kupi lepa kuća sa okućnicom po ceni od 10000 do 15000 evra danas za jednu takvu kuću treba izdvojiti oko 50000 evra. 28 jan 1714. Najbolje vikendice u regiji Nacionalni park Fruška gora Srbija pronađite i rezervišite ponude.

Vikendice i brvnare Irig. Fruška gora manastir Velika Remeta ID1031. Pravo je zadovoljstvo predstaviti prodaju ovakve jedne nekretnine na Fruškoj gori.

Vikendica na Fruškoj gori u potpunom prirodnom okruženju iz ponude Real House nekretnina. Fruška gora Pre pojave pandemije korona virusa malo ko se uopšte i interesovao za kupovinu kuća posebno ne na obodima gradova a cena u odnosu na 2019. Prodaja vikendica Fruska gora Velika Remetahttpsbitly3lhdxBJProdaja vikendice na Fruškoj goriVikendica u Velikoj Remeti detalje o prodaji pogledajte n.

Vikendica Kuća za odmor Irig. Hacijenda - Fruška Gora je veliko imanje sa kućom za odmor na obroncima ove planine udaljeno svega 20 minuta od Novog Sada i 50 minuta od Beograda. 14 jun 0953 ČELIČNE KONSTRUKCIJE HALA POTPUNO MONTAŽNO-DEMONTA.


Fruska Gora Velika Remeta Vikendica Halo Oglasi


The Best Spa Hotels In Fuska Gora National Park Serbia Booking Com


Vikendica Fruska Gora Irig Prodaja Kuce Irig Kupujem Prodajem


Vikendica Fruska Gora Kod Manastira Krusedol Prodaja Kuca Vikendica Irig In 25540


Fruska Gora Smestaj 2021 Privatni Smestaj Sa Bazenom Vile


Vikendica Fruska Gora Nekretnine


Fruska Gora Smestaj 2021 Privatni Smestaj Sa Bazenom Vile


The Best Villas In Fuska Gora National Park Serbia Booking Com


Vikendica Na Dan Gde Za Vikend


Agape Glamping Nacionalni Park Fruska Gora Leto 2021 Nove Slike I Cene Selo Rs


Vikendica Fruska Gora Letnjikovac I Rostilj Halo Oglasi


Vikendica Fruska Gora Home Facebook


Pin On Norge


Pin On Vikendica


Prodaja Vikendice Na Fruskoj Gori Realhouse Rs Prodato Youtube


Jeftina Vikendica Fruska Gora Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com


Pin On Tour


Vikendica Na Obali Jezera Fruska Gora Beograd


Vikendice U Bescenje Na Obroncima Fruske Gore Kraj Dunava Save Tise Vesti 29 07 2016 Novi Sad

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar