hidden hit counter Vikendice Fruska Gora Cena Skip to main content

Vikendice Fruska Gora Cena

Po preporuci Prvo najnovije Prvo najstarije Od najvise cene Od najnize cene Najskorije azurirani. Vikendica na putu za vodopat na Fruškoj Gori voda struja velika lipova šuma potok idealno za pčelare vlasništvo 11 km ipo udaljeno od glavne magistrale Novi Sad - Beočin prelepa priroda cena po dogovoru.


Fruska Gora Krusedol Vikendica Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Vrdnički amfiteatar je mesto sa sopstvenom mikroklimom sa preko 200.

Vikendice fruska gora cena. 300 m 2 Kvadratura. Kuća na dan na Fruškoj gori sa bazenom za proslave devojačkih večeri team building rođendane odmor za porodicu. Prodaja vikendice sa letnjikovcem-Fruska Gora.

Vikendica je od cvrstog materijala i jako kvalitetno i pedantno pravljena. Na desetak kilometara od. Fruska gora u kategoriji Vikendice Fruska gora u kategoriji Kuće i vile.

Vikendice su na idealnom mestu za pravi odmor. Blizina šume voćnjaci i vinogradi čine oazu mira nadomak grada. Prva kuća od 90m2 predvidjena je za 6 osoba dok druga površine 120m2 može da primi 8 gostiju.

Cena nekretnina u području Fruške Gore kreće se uglavnom od 1 do 3 evra po kvadratnom metru. Opustite se u prirodi Fruške Gore. Ova njiva bi trebalo da se iskrči pošto se na pola površine nalazi bagrenje i žbunje te je zbog toga cena niža.

Ad Sensationell günstige Fruska Gora National Park. Fruška Gora smeštaj na Platanu sadrži šest brvnara. PRODAJA VIKENDICE SA LETNJIKOVCEM NA FRUŠKOJ GORI- Cena 45000 eura.

1200000 Vikendica FRUSKA GORA-Irig od snezaoglasi Share on Facebook Share on. 39000 EUR Tip nekretnine. Prelepa vikend kućaNa 14km od Sremske Mitrovice a samo 10km od autoputa E70 Beograd-Zagreb nudimo Vam prelepu kuću sa odličnim placem od 1800m2.

Preporuka je za prave ljubitelje prirode. Po izvršenoj rezervaciji svi podaci o objektu uključujući broj telefona i adresu biće navedeni u potvrdi rezervacije i u vašem nalogu. Ne nasedajte na prevare koje se deklarišu na sledeći način.

ŠIFRA3001556Prodaja kuća Sremski Karlovci potez-Pivara nova kuća tek sagradjena 300m2 ukupne površine na placu 596m2. Prodavac bi njivu prodao za 450000 evra te ovo može biti dobra. Bežeći od svakodnevice Novosađani kupuju vikendice na obroncima Fruške gore.

1 200 EUR 12 dec 2003 Prodaja vikendice sa letnjikovcem-Fruska Gora. Brvnare su površine 40 m2 sastoje se od sobe sa kaminom kompletno opremljene kuhinje kupatila i francuskog ležaja u potkrovlju sa zasebnim ulazom i terasom na jednom i po hektaru Nacionalnog parka Fruška Gora. Pogledajte slike i video - zapise vikendica u našoj ponudi.

Niska kupoprodajna cena niža od realne cene ponuda poklona ako se kupi nešto popust na cenu robe i usluge ispod realne tržišne cene prisiljavanje na kupovinu ili prodaju primoravanje na. Broj telefona 065 5308380. Potpuno su opremljene na vama je samo da dodjete i uživate.

Unesite destinaciju da biste počeli pretragu. Kuća se nalazi u vikend naselju Banovac od glavnog puta udaljena 100 m a od Sofijinih izvora 1 kilometar. Svakodnevni život u Novom Sadu postaje sve stresniji.

Postoje ljudi koji bi ceo teren iskrčili za 350-500 evra. Idealno za porodice parove okupljanja druzenja i proslave. Sve informacije na telefon 06427-31-889 ili poziv iz inostranstva 00381642731889 Cena 35000eura.

Vikendica Fruška Gora - Top Hill Novi Sad. Urlaub planen mit Tripadvisor. Dva polupansiona u LUX dvokrevetnoj sobi bazeni sa termalnom vodom parno kupatilo sauna slana soba hidromasažna kupka.

Fruška Gora imanje za odmor i proslave. Poseduje sve potrebno veliki roštilj za druženje Wi-Fi parking smeštaj za noćenje do 10 osoba. Pravo je zadovoljstvo predstaviti prodaju ovakve jedne nekretnine na Fruškoj gori.

Pravo je zadovoljstvo predstaviti prodaju ovakve jedne nekretnine na Fruškoj gori. Sonje Marinković 112 21208 Sremska Kamenica Srbija Odlična lokacija - prikaži mapu. Nalazi se na manje od 10 minuta vožnje od Novog Sada i manje od sat vremena vožnje od Beograda.

12000eur Vikendica u podnožju Fruške Gore mesto Ravni Gaj Opština Mandjelos nalazi se na 9ari placa vikendica je napravljena od čvrstog materijala ukupne kvadrature 45. Unesite željene datume da biste videli najnovije cene i ponude za vikendice u regiji Nacionalni park Fruška gora. Prodaje se vikend kuća sa letnjikovcem i pomoćnom kućom u Ležimiru na Fruškoj Gori.

Promotivne cene ove godine Sunčana Strana Fruška Gora je veliko imanje sa kućom za odmor na obroncima ove planine udaljeno svega 20 min od NS i 50 min od BG. Banovac vikend naselje iznad Ležimira vikendica 62m2 čista priroda plac 184ara Cena 25000 Kontakt 060359-0590. OPŠTE INFORMACIJE ID.

Kuca 56m2 5 ari plac Kokin Brod - Zlatarsko jezero uknjizeno. Kuće - Vikendice Vikendica Fruska Gora-1333905- Top Oglasi Vikendica Fruska Gora Cena. Santorini obuhvata dve kuće sa zajedničkim bazenom.


Vikendica Fruska Gora 822101 Oglasi Rs


Jeftina Vikendica Fruska Gora Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com


Novi Sad Fruska Gora Irig Prodaja Vikendica 60m2 Plac 10ari Nekretnine Novi Sad Cene Prodaja I Iznajmljivanje Nekretnina


Vikendica Fruska Gora Letnjikovac I Rostilj Halo Oglasi


Vikendica Fruska Gora Kod Manastira Krusedol Prodaja Kuca Vikendica Irig In 25540


Prodaja Vikendica Vikendice Fruska Gora Prodaja Vikendica Fruska Gora


Fruska Gora Velika Remeta Vikendica Halo Oglasi


Jeftina Vikendica Fruska Gora Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com


Vikendica Fruska Gora Sremska Mitrovica 02 155896 Oglasi Rs


Fruska Gora Smestaj 2021 Privatni Smestaj Sa Bazenom Vile


Fruska Gora Smestaj Jesen Zima 2021 Pogledajte Slike I Cene Selo Rs


Vikendica Fruska Gora Irig Prodaja Kuce Irig Kupujem Prodajem


Vikendaja Fruska Gora Privatni Smestaj Apartmani I Vikendice


Odmor Na Planini Fruska Gora Halo Oglasi


Prodaja Vikendica Vikendice Fruska Gora Prodaja Vikendica Fruska Gora


Vikendica Na Dan Gde Za Vikend


Jeftina Vikendica Fruska Gora Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com


Vikendica Fruska Gora Letnjikovac I Rostilj Halo Oglasi


Vikendica Fruska Gora 65m2 461675 Oglasi Rs

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar